Welkom

Sandrine en chef Mike heten u welkom in hun nieuwe zaak.
Dagverse en seizoensgebonden producten worden met zorg verwerkt tot smaakvolle klassiekers en suggesties volgens inspiratie van de chef.

Een smakelijke kennismaking!

RESERVEREN
Reserveren kan enkel telefonisch via 02/361.30.21

OPENINGSUREN
12u-14u
18u-21u
Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag

KEUKEN
Belgisch, Frans, seizoensgebonden

 

OP ZOEK NAAR EEN BIJVERDIENSTE?
Ben je geïnteresseerd om samen met een gemotiveerd team in de horecasector te werken?
Wil je mee in de zaal staan of liever in de keuken? Geef gerust een seintje!

Kaart

 

 

Laat u ter plaatse verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties!

 

Voorgerechten

Garnaalkroketten — 18.00
Tomaat garnaal — 15.00
Kaaskroketten — 14.00
Soep (van september tem april) — 6.00

 

Hoofdgerechten

Zeetong met warme groentjes — dagprijs
Kabeljauw met mousseline en warme groentjes — dagprijs
Kabeljauw met kappertjes en warme groentjes — dagprijs
Rog met dijonaise en warme groentjes — dagprijs
Rog met kappertjes en warme groentjes — dagprijs
Tomaat garnaal — dagprijs

Ierse filet mignon — 22.00
Sausjes: béarnaise, archiduc, peper, roquefort — 3.00

Américain natuur of “maison” klein — 19.00
Américain natuur of “maison” groot — 21.00
Onglet à l’échalote — 20.00

Extra frietjes — 2.00
Extra sla — 3.00

 

Desserten

Dame blanche — 10.00
Brésilienne — 10.00
Coupe advocaat — 10.00
Crème brûlée — 10.00
Sabayon met ijs — 10.00

 

Laat u ter plaatse verrassen door onze originele en seizoensgebonden suggesties!

 

 

Galerij

 

 

Contact

  • De Korte Vest
  • 02/361.30.21
  • Ninoofsesteenweg 40, 1500 Halle

RESERVEREN
Reserveren kan enkel telefonisch via 02/361.30.21

OPENINGSUREN
12u-14u
18u-21u
Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag

KEUKEN
Belgisch, Frans, seizoensgebonden

 

 
 

Call Now Button
SLUIT
SLUIT